Blauwdruk

ontmoeting met een bekende

Al even stonden wij, Camille en ik, ons te verwonderen bij een object dat volgeplakt was met portretten (blauwdrukken) van de aanwezigen op de buurtcamping in het Flevopark in Amsterdam Oost toen wij in gesprek raakten met Noud.

Het “moving arts project”, waar Noud de grondlegger van is, is met dit project bezig verbinding te krijgen met de aanwezigen door ze mee te nemen in het maakproces van deze blauwdrukken.

Gezien de gelijke doelstellingen en interesses, verbinding maken in combinatie met kunst, was het gesprek al vlot op gang en kwamen er diverse onderwerpen in hoog tempo aan bod. Zo ook hoe om te gaan met de pers. (Voor ons, ’t is vanzelfsprekend, een wake-up call om de regie in handen te houden.)

Nog even werd er een foto van ons gemaakt waar we gevraagd werden een gezichtsuitdrukking van wantrouwen op te zetten om daarna snel afscheid van elkaar te nemen vanwege de drukke werkzaamheden van Noud.

Op zijn verzoek zullen wij binnenkort aanwezig zijn op het Krugerplein bij het volgende evenement van moving arts project (datum volgt).

Thijs