(re)Discoveries

ontmoeting met een vreemde

Loods 6 in Amsterdam, een tentoonstelling van [re]discoveries waar verschillende kunstenaars die op latere leeftijd zijn begonnen met kunst maken, of met het exposeren van hun kunst. Dat is de lokatie waar ik in gesprek raakte met Sandrine Diodati, een edelsmid die momenteel de opleiding in Schoonhoven volgt. Haar werk trekt mijn aandacht door de diversiteit.

Al snel gaat het gesprek over het kunstenaarschap en werken in opdracht. Ondanks het feit dat ik geen sierraden draag was ik in mijn gedachten al even bezig met idee voor een ring die ik graag gerealiseerd zou willen zien (hier ga ik nog even niet in detail op in maar hoop daar later op terug te kunnen komen).

Het voelt allemaal zo goed dat we de wens naar elkaar uitspreken om elkaar binnenkort weer te treffen om te te kijken of we iets voor elkaar kunnen gaan betekenen. Ik kijk nu al uit naar die ontmoeting!

Als reminder heb ik haar het speldje van ’t is vanzelfsprekend gegeven en ik denk dat het zeker op zijn plek is bij haar. Zij die openstaat voor een gesprek en dat ook graag aangaat met een ieder die zich bij haar meld.

Ik heb er weer een goede herinnering bij en ik hoop zij ook!

Thijs

Nieuwsgierig naar haar werk? Klik hier.
Kijk ook eens op [re]Discoveries